Србија, од злата јабука - друго издање

Ново издање најлепше монографије о Србији, у одвојеним издањима на четири језика (енглески, руски, италијански, српски), са обиљем врхунских фотографија и текстовима великих зналаца пера. „Књига најлепших пејзажа Србије”, „осликана са две нијансе златног – византијском и барокном”, „књига о трајању лепоте и духа упркос оскудним временима”. „Књига у којој се пред нашим очима догађа Србија сама, у свом најраскошнијем издању”.
Луксузно је опремљена, у тврдом и више варијаната раскошног кожног повеза, на најбољем папиру, са могућношћу ручне израде вашег уникатног примерка!
Предочавајући различите аспекте српске историје и културе, од праисторијских сведочанстава о изузетним културама и цивилизацијама на тлу Србије, преко пребогатог римског и средњовековног наслеђа, до важних савремених збивања, „СРБИЈА, ОД ЗЛАТА ЈАБУКА” лепотом и стилом надвисује досадашње књиге о Србији.
Као што се добар глас далеко чује, „СРБИЈА, ОД ЗЛАТА ЈАБУКА” стигла је на све континенте и меридијане, побуђујући одушевљење и градећи друкчију слику о овој земљи, изван пропагандних и других стереотипа.
Награде: „Туристички цвет 2006” за најбољу књигу у Србији у области туризма,  и „Гутемберг 2006” на Међународном сајму књига и графике у Бањалуци.

Формат: 23,8x29,6 cm; Обим: 288 страна


Насловна Издања Фото прича Архива вести Редакција Књижара Везе КонтактEnglish